Για τους λάτρεις των βάσεων δεδομένων (databases)

1 Οκτ 2013

Φίλε αναγνώστη, ξέρω οτι μπορεί να μην είσαι "κομπιουτεράς / κομπιουτερού", αλλά όπως και να έχει, διάβασέ το αυτό, μια και Ελληνικές προσπάθειες αξίζουν πάντοτε της προσοχής μας. Πού ξέρεις κιόλας, μπορεί η συγκεκριμένη να σε κάνει να ασχοληθείς κιόλας!

Ο Αντώνης είναι Microsoft MVP (most valuable professional) εδώ και πολλά χρόνια. Αν δεν το ξέρατε, ο τίτλος αυτος δεν ειναι μόνιμος, ανανεώνεται ετησίως. Εξειδικεύεται στις βάσεις δεδομένων, και συγκεκριμένα στον MIcrosoft SQL Server. Ο Αντώνης όμως δεν ήθελε να επαναπαυθεί στις δάφνες του, αλλά να μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει. Και το έκανε πράξη.

sqlschool

Ετσι λοιπόν ο Αντώνης δημιούργησε το www.sqlschool.gr, ένα site που πρωταρχικό του σκοπό έχει να μετατρέψει όλους όσους ασχολούνται με το "άθλημα", από απλούς ερασιτέχνες σε "σαίνια".

Και το πετυχαίνει αυτό γράφοντας πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, φτιάχνοντας επεξηγηματικά webcasts σε μορφή σεμιναρίων αλλά και κάνοντας κάτι που λίγοι τολμούν: Τα SQL Saturday Nights. Όταν όλοι οι άλλοι ψάχνουν σε τι σκυλάδικο θα πακτωθούν ανάμεσα σε φτηνό ουίσκυ και μπαγιάτικα ξηροκάρπια ακούγοντας αμφιβόλου τονικότητας λαρυγγισμούς, ο Αντώνης μαζεύει τους "μαθητές" του και ξεκινάει ένα διαδραστικό, online σεμινάριο γύρω από τον SQL Server, σχεδόν κάθε Σάββατο βράδυ!

Μια εξαιρετική προσπάθεια, η οποία έχει βρει αρκετά θερμή ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους.

Πάρτε μια γεύση από τα webcasts του:

 

Site: www.sqlschool.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/sqlschoolgr

Twitter: https://twitter.com/sqlschool


Related Posts with Thumbnails