FindYourFriends.gr: Επανασυνδέσεις και όχι μόνο

5 Ιουλ 2007


Λειτουργεί αρκετά χρονια, σε χαμηλό προφιλ, χωρίς τρομερές διαφημιστικές εξάρσεις, αλλά φαίνεται οτι το κοινό του είναι σταθερό και μάλιστα αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ο λόγος για το FindYourFriends.gr, ένα από τα πρώτα Ελληνικά social networking sites με θέμα τη...φιλία! Σε αυτό μπορείτε να εγγραφείτε και να αναζητήσετε ανθρώπους που γνωρίσατε στο παρελθόν, στο δημοτικο, το γυμνάσιο, το λύκειο, το ΤΕΙ, το πανεπιστήμιο, το στρατό. Επιπρόσθετα, μπορείτε να αναζητήσετε παλιούς σας συναδέλφους από τους χώρους εργασίας σας ή ακόμα και άτομα με τα οποία είχατε κάνει μαζί πρόσκοποι(!) και να αποκαταστήσετε μαζί τους την επαφή που είχατε χάσει με την πάροδο των ετών. Τελος, μέσα από το FindYourFriends.gr μπορείτε εύκολα να οργανώσετε ηλεκτρονικά μια επανασύνδεση παλαιών συμμαθητών (από το σχολείο ή τη σχολή που φοιτούσατε).

Το FindYourFriends μετράει στα μέλη του Ελληνες από 88(!) διαφορετικές χωρες, συνεπώς δεν είναι διόλου απίθανο να βρίσκεται κάπου εκεί και ο αδελφικός φίλος των παιδικών σας χρόνων ή ο πρώτος σας εφηβικός έρωτας. Μια ακόμα πιό ευχάριστη νότα δίνει η ενότητα "Στιγμές", στην οποία κανείς μπορεί ανώνυμα να περιγράψει μια ευχάριστη ή δυσάρεστη στιγμή του. Στη συνέχεια, οι άλλοι χρήστες μπορούν να τη βαθμολογήσουν ή να στείλουν ένα μηνυμα στον αρχικό (ανώνυμο) συγγραφέα αν η "στιγμή" αυτή τους "θυμίζει" κάτι.

Μια από τις παλαιότερες και πιό αξιόλογες Ελληνικές προσπάθειες social networking, που έγινε πραγματικότητα όταν ακόμα η ίδια η έννοια του social networking βρισκόταν στα "σπάργανα".


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails