Deli.gr: Πεινάτε; Όλα τα delivery φαγητού στα χέρια σας.

18 Οκτ 2007

Το http://www.deli.gr/ είναι μια νέα και πολύ χρήσιμη υπηρεσία που επιχειρεί να καλύψει το μεγάλο... κενό του στομαχιού σας όταν πεινάτε, προσφέροντάς σας ένα κατάλογο όλων των καταστημάτων που διαθέτουν φαγητό σε delivery στην Αθήνα ανά περιοχή και ανά κατηγορία. Και, σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, το deli.gr σας προσφέρει πλήρεις ενημερωμένους τιμοκαταλόγους για κάθε κατάστημα, ωστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να κάνετε... ανασκαφές στα διάφορα φυλλάδια που κατά καιρούς καταλήγουν κάτω από την πόρτα σας.




Η αναζήτηση ανά περιοχή σας επιστρέφει αποτελέσματα, από ο,τι παρατηρήσαμε, σύμφωνα με το πού παραδίδουν delivery τα καταστήματα. Ετσι, αν βρίσκεστε στο Κολωνάκι, θα δείτε στη λίστα σας ακόμα και καταστήματα που βρίσκονται στο Παγκράτι αλλά φέρνουν delivery μέχρι τη δική σας περιοχή. Το deli.gr βρίσκεται στην αρχή της λειτουργίας του, συνεπώς προστίθενται συνεχώς περιοχές και καταστήματα.


Το deli.gr συνεργάζεται με ορισμένα από αυτά τα καταστήματα, στα οποία προσφέρεται έκπτωση αν αναφέρετε οτι βρήκατε το κατάστημα από τον κατάλογό του. Να αναφέρουμε επίσης οτι μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος στην υπηρεσία, πράγμα που σας δίνει την επιπρόσθετη δυνατότητα να βαθμολογείτε τα διάφορα καταστήματα σύμφωνα με την ποιότητα των υπηρεσιών τους και να παραγγέλνετε απευθείας online από όσα καταστήματα υποστηρίζουν τη σχετική υπηρεσία.


Εξαιρετικά χρήσιμη ιδέα, ειδικά αν βρίσκεστε σε περιοχές της Αθήνας που δεν γνωρίζετε καλά (για παράδειγμα, μετακομίσατε ή αλλάξατε εργασία πρόσφατα).


Μεγάλη πρόκληση για το deli.gr αποτελεί η ανάρτηση των τιμοκαταλόγων, μια και τα περιεχόμενα πρέπει να ενημερώνονται συχνά ωστε να αντικατοπτρίζουν αλλαγές τιμών ή μενού, καθώς και η πληρότητα του καταλόγου, μια και "φαγητάδικα" ανοίγουν καθημερινά σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Το έτοιμο φαγητό, καλώς η κακώς, είναι μια από τις πιό ταχεία αναπτυσσόμενες αγορές στην πρωτεύουσα (και όχι μόνο) και το deli.gr εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά την ανάπτυξη αυτή.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails