Thelosouvlakia.gr: Ονομα και πράγμα!

7 Μαρ 2009

Το thelosouvlakia.gr, αν μη τι άλλο, έχει πρωτότυπο όνομα! Είναι ένας οδηγός για delivery ψητοπωλείων σε όλη την Ελλάδα, φτιαγμένο από ανθρώπους που, όπως λένε, γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο αυτό.

 

thelosouvlakia

 

Στο thelosouvlakia.gr μπορείτε να βρείτε ψητοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, επιλέγοντας πόλη και περιοχή, ενώ μπορείτε να δείτε ποιά ψητοπωλεία εξυπηρετούν την περιοχή που επιλέξατε ακόμα και αν δεν βρίσκονται σε αυτή, καθώς και ποιά είναι ανοικτά τη στιγμή που πραγματοποιείτε την αναζήτηση.

Ακόμα, το thelosouvlakia.gr διατηρεί ενημερωμένους τιμοκαταλόγους για όλα τα ψητοπωλεία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να υπολογίσετε το κόστος της παραγγελίας σας πριν καν σηκώσετε το τηλέφωνο.

Εκτός από τα μεμονωμένα ψητοπωλεία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση και για υποκαταστήματα γνωστών αλυσίδων που βρίσκονται ή εξυπηρετούν την περιοχή σας, καθώς και σύνθετη αναζήτηση με λέξεις κλειδιά. Αν έχετε δικό σας ψητοπωλείο, μπορείτε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας δωρεάν στο thelosouvlakia.gr, ή να δημοσιεύσετε κάποια αγγελία (για την πώληση ή αγορά χώρου ή μηχανημάτων, εύρεση προσωπικού κλπ).

Το thelosouvlakia.gr είναι υλοποιημένο εξ’ολοκλήρου σε πλατφόρμα Flash, κάτι που κάνει γρήγορη και εύκολη την πλοήγηση στις λειτουργίες του.

Ας μην μακρυγορούμε άλλο. Πεινάτε; Ξεκινήστε να ψάχνετε σουβλατζίδικο!


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails