Ηταν να μην τους μπει η ιδέα!

29 Μαρ 2012

Τα "σκερτσάκια" και τα "σφηνάκια" τα θυμάσαι; Σου άρεσαν; Σου λείπουν;

Αν ναι, όλη η ομάδα πλέον ασχολείται με το να φτιάχνει βιντεάκια για σένα που γουστάρεις. Να στους θυμίσω: Σεραφείμ, Χαλκίτη, Σταθάτου, Ηλιόπουλος, Δρακόπουλος και άλλοι, έχουν δημιουργήσει μια ολόκληρη ομάδα από θεματικές κωμικές σειρές. Αποκορύφωμα το "Στο μυαλό του Σίλα" οπου ο Σίλας Σεραφείμ τα χώνει κανονικότατα σε όλους και σε ολα.

COMEDYLAB - www.ComedyLab.gr-203846

Ολα αυτά θα τα βρεις στο comedylab.gr. Εκτός από τη γνωστή ομάδα, βέβαια, θα βρεις και άλλες σειρές από ανεξάρτητους ανθρώπους του χιούμορ, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Εγγυημένο για να σου φάει (ευχάριστα) πολλές ώρες της ζωής σου απαξ και ξεκινήσεις. Και σαν να μην έφταναν τα δικά τους, ψάχνουν και στο internet και βρίσκουν τα πιό αστεία video, απλά για να έχεις δικαιολογία να κάτσεις λίγο ακόμα.

Η ιδέα ήταν καταπληκτική, και αν σου αρέσει αυτό το είδος που ουσιαστικά προσεγγίζει στη μεγάλη του πλειοψηφία το stand-up comedy, τότε μην χάνεις χρόνο. Η μάλλον χάσε, γιατί αντιπαραγωγικό θα σε κάνει, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά θα το διασκεδάσεις, άσε που αν δεν έχεις δουλειά (όπως προστάζει η "μόδα" των ημερών) δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Α, και φυσικά ΠΟΙΟΣ άλλος φιλοξενείται υπό τη σκέπη του comedylab; Μια κουβέντα θα πω: ΜΠΡΑΦ. Και άλλη μία (πιό μεγάλη): Είναι χιούμορ για όσους δεν σοκάρονται εύκολα. Οκ;

Κλείσε την τηλεόραση, εδώ έχει καλύτερο πράμα.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails