Αναβάθμιση του carpooling.gr με δύο νέες υπηρεσίες

14 Νοε 2008

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έλαβα σήμερα από το Carpooling.gr (σχετικό post για την υπηρεσία εδώ), δύο νέες υπηρεσίες ειναι διαθέσιμες:

 

carpoolingintro

 

Carpooling για Events

H υπηρεσία «Carpooling4Events» δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς, εταιρίες, πανεπιστήμια, ιδρύματα, αθλητικούς συλλόγους κ.τ.λ. τα οποία διοργανώνουν ένα event (festival, αγώνα, συνέδριο, κ.τ.λ.) να δημιουργούν ένα κοινό λογαριασμό για τα μέλη τους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα κίνητρο και το μέσο ώστε άτομα που θέλουν να παρεβρεθούν στο Event να έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται τις διαδρομές τους.

Το εγχείρημα αυτό είναι μια καινοτομία του carpooling.gr, σκοπός του είναι να προαχθεί η ιδέα του carpooling μέσα από κλειστές ομάδες πολιτών.

Εταιρικό carpooling

H υπηρεσία «Εταιρικό Carpooling» δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες, πανεπιστήμια, ιδρύματα, κ.τ.λ. να δημιουργούν ένα κοινό λογαραισμό για τα μέλη τους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα κίνητρο και το μέσο ώστε άτομα που εργάζονται στον ίδιο χώρο να έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται τις διαδρομές με συναδέλφους, συμφοιτητές, κ.τ.λ.

Το Εταιρικό Carpooling προσφέρει στην εταιρεία τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια ασφαλή ιστοσελίδα όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να καταχωρούν την καθημερινή διαδρομή προς την εργασία αλλά και να αναζητούν διαδρομές άλλων συναδέλφων.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του «Εταιρικού Carpooling» είναι τα εξής:

1. Ασφαλή είσοδος στο Eταιρικό Carpooling μόνο για τα μέλη της εταιρείας
2. Αναζήτηση διαδρομών με διαδραστικό τρόπο (χρήση τεχνολογίας Google Map), μόνο από μέλη της εταιρείας
3. Ασφαλή καταχώρηση προσφοράς/ζήτησης μόνο για τα μέλη της εταιρείας
4. Κατά την εγγραφή οι χρήστες συμφωνούν στην πολιτική απώλεσης ευθύνης
σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, τόσο από την εταιρεία όσο και από
το Carpooling.gr

Το εγχείρημα αυτό είναι μια καινοτομία του Carpooling.gr, σκοπός του είναι να προαχθεί η ιδέα του carpooling μέσα από κλειστές ομάδες συνεργατών, συναδέλφων, συμφοιτητών, κ.τ.λ.

Για περισσότερες πληροφορίες: carpooling


Related Posts with Thumbnails