Parents.gr: Forum, chat και πλούσια αρθρογραφία για τους γονείς

27 Νοε 2008

Το www.parents.gr ανήκει στην αστική μη κερδοσκοπική Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων και είναι ένα portal που απευθύνεται σε γονείς (και μελλοντικούς γονείς), εκπαιδευόμενους παιδαγωγούς (βρεφονηπιαγωγούς, νηπιαγωγούς, babysitter) και καλύπτει θέματα γύρω απο το παιδί και την οικογένεια.

 

Parents.gr

 

Το parents.gr διαθέτει πλούσια αρθρογραφία σε αρκετές κατηγορίες θεμάτων που ενδιαφέρουν όλες τις κατηγορίες γονέων: Γονείς με περισσότερα από ένα παιδιά, νέους γονείς αλλά και μελλοντικούς. Τα άρθρα γράφονται από έμπειρους ειδικούς (παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και γιατρούς), προσφέροντας απαντήσεις και συμβουλές σε μικρά και μεγάλα ερωτήματα αλλά δίνοντας και ιδέες που θα απασχολήσουν παιδιά κάθε ηλικίας ευχάριστα.

Πέρα από τα άρθρα, η καρδιά της επικοινωνίας του χρηστών του parents.gr χτυπάει στο forum του, το οποίο εμφανίζει ιδιαίτερα μεγάλη δραστηριότητα, αριθμώντας τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος περισσότερα από 5.400 εγγεγραμμένα μέλη. Διαθέσιμη είναι επίσης υπηρεσία chat για την απευθείας επικοινωνία των μελών.

Το www.parents.gr προσπαθεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση αλλά και δικτύωση των γονιών ή και εκπαιδευόμενων παιδαγωγών μεταξύ τους, δημιουργώντας μία πλατφόρμα η οποία είναι γρήγορα και εύκολα προσβάσιμη, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις δικές τους ανάγκες, συνδέοντας τους άμεσα με την γνώση και εμπειρία των ειδικών (παιδαγωγών, εκπαιδευτικών ψυχολόγων και γιατρών).

To parents.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2005, ενώ η μη κερδοσκοπική Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων  στην οποία ανήκει σήμερα το portal δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007.


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails