Το νέο away.gr είναι online

25 Νοε 2008

Μετά από μια σύντομη περίοδο απουσίας λόγω αναδιοργάνωσης, το away.gr επανέρχεται σε μορφή blog με πλούσιο περιεχόμενο και συνεχείς ανανεώσεις. To away.gr, το οποίο είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα, ασχολείται με την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα στο Διαδίκτυο καθώς και το gaming. Στην σελίδες του Away.gr μπορείτε να βρείτε καθημερινά όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τα πιο hot (και οικολογικά) gadgets αλλά και παρουσιάσεις για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες παιχνιδιών για όλες τις κονσόλες τρίτης γενιάς.

 

awaynew

 

Η δημιουργία αποκλειστικής υποσελίδας για τα παιχνίδια είναι σίγουρα ένας από τους τομείς που θα εκπλήξει ευχάριστα τους χρήστες του νέου away.gr. Στόχος είναι η προσέλκυση δύο διαφορετικών target group: Αφενός άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, τα Gadgets και την επιχειρηματικότητα. και αφετέρου άνθρωποι οι οποία αγαπούν τα παιχνίδια και ενημερώνονται για αυτά συστηματικά.

Το νέο away.gr ενδιαφέρεται και για την επιχειρηματικότητα σε ότι αφορά το Διαδίκτυο (WebStartups). Η ομάδα σύνταξης του away.gr πιστεύει πως υπάρχουν πολλές αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες οι οποίες χρειάζονται υποστήριξη, και δεσμεύεται να παρακολουθεί και να καταγράφει όλες τις εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης.  


Related Posts with Thumbnails