youdrive.gr: Περπατήστε, χρησιμοποιήστε μέσα μαζικής μεταφοράς και προστατέψτε το περιβάλλον

9 Νοε 2008

Το www.youdrive.gr έχει ως μοναδικό του σκοπό να σας υποδείξει την καλύτερη διαδρομή που μπορείτε να κάνετε για να φτάσετε από ένα σημείο σε ένα άλλο μέσα στην Αττική, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας, αλλά περπατώντας ή / και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μάλιστα, το youdrive.gr σας πληροφορεί και πόσο διοξείδιο του άνθρακα βοηθήσατε να ΜΗΝ διαχυθεί στο περιβάλλον με την επιλογή σας.

  youdrivegr_sm

Μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή με διάφορους τρόπους: Πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις αφετηρίας και προορισμού, τοποθετώντας με οπτικό τρόπο σημεία επάνω στο χάρτη, επιλέγοντας ως αφετηρία ή / και προορισμό σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς (μετρό, τρένο, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τρόλει, προαστιακό κλπ) ή σημεία εισόδου/εξόδου από το νομό Αττικής (αεροδρόμιο, λιμάνια κλπ)  ενώ μπορειτε να ορίσετε ποιά μέσα μαζικής μεταφοράς επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαδρομή.

Το youdrive.gr θα σας προτείνει την βέλτιστη διαδρομή ή, εναλλακτικά, αν το επιλέξετε, αυτή που έχει το λιγότερο περπάτημα.

Μια επιπρόσθετη χρησιμότητα του youdrive είναι οτι σας προσφέρει, με οπτικό τρόπο, όλες τις θέσεις των διανυκτερευόντων φαρμακείων της Αττικής. Ετσι, μπορείτε να σταματήσετε να ψάχνετε λίστες, μια και όλα βρίσκονται μπροστά σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Καλό σας περπάτημα!


Related Posts with Thumbnails