Diaxeiristis.com: Η διαχείριση της πολυκατοικίας δεν έχει πλέον μυστικά

4 Δεκ 2008

Το diaxeiristis.com δεν είναι κάποιο πρωτοποριακό, από την άποψη της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας, site. Είναι ένα blog στημένο σε wordpress και ένα forum στημένο σε phpBB στην πιό απλή δυνατή μορφή του. Το θέμα του όμως και αν είναι πρωτοποριακό! Στο diaxeiristis.com θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

 

 

Το forum αριθμεί πάνω από 2500 μέλη που συζητούν για ποικίλα θέματα σχετικά με τη διαχείριση της πολυκατοικίας, ενώ το blog ενημερώνεται διαρκώς με νέα άρθρα, με θεματολογία που "αγγίζει" τομείς όπως η βιοκλιματική αρχιτεκτονική, η αντισεισμική προστασία και το φυσικό αέριο, ενώ φυσικά ασχολείται και με συχνά συναντώμενα θέματα σχετικά με τη διαχείριση της πολυκατοικίας όπως η απολύμανση, η ασφάλεια και η θέρμανση.

Για να πάρετε μια "γεύση" από τα θέματα που συζητώνται στο forum, σας παραθέτουμε τις κύριες θεματικές του περιοχές:

O Διαχειριστής και τα καθήκοντα του
Κεντρική Θέρμανση
Πετρέλαιο θέρμανσης
Φυσικό Αέριο
Ανελκυστήρας
Πυρασφάλεια
Καθαρισμός & Απολύμανση
Ύδρευση & Αποχέτευση
Θέση Στάθμευσης
Κλιματισμός
Ηλεκτρολογικά
Θέματα Ασφαλείας
Ασφάλιση Ακίνητης Περιουσίας
Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική
Θέματα Ακίνητης Περιουσίας
Αντισεισμική Προστασία
Γάμος & Οικογένεια
Εταιρείες Διαχείρισης Πολυκατοικιών
Εταιρείες Τεχνικής Υποστήριξης

Ενα επιπλέον ατού του diaxeiristis.com είναι και ο επαγγελματικός κατάλογός του, μια λίστα με εταιρίες διαχείρισης, πυρασφάλειας, ανελκυστήρων κλπ. Θα θέλαμε, βέβαια, να δούμε ακόμα περισσότερες εταιρίες σε αυτόν μια και όταν γραφόταν αυτό το άρθρο περιείχε πολύ λίγες καταχωρήσεις.

Το diaxeiristis.com είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια που θα αποτελέσει εργαλείο στα χέρια πολλών (τωρινών και μελλοντικών, όπως ο γράφων!) διαχειριστών, αλλά και όσων ενδιαφέρονται να βουτήξουν στα "βαθιά" στον τομέα της οργάνωσης των μικρών "κουτιών" που οι περισσότεροι από εμάς ζούμε. Ευχόμαστε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.


Related Posts with Thumbnails