KidsGuide: Ο απόλυτος οδηγός εκδηλώσεων και ψυχαγωγίας για το παιδί

12 Δεκ 2008

Αν είστε γονείς και έχετε παιδιά ηλικίας από 3 ως 14 ετών, το www.kidsguide.gr σας προσφέρει έναν πλήρη ενημερωτικό οδηγό για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται  στην Ελλάδα για παιδιά, ενώ ταυτόχρονα αποκτάτε πρόσβαση σε πλούσια αρθρογραφία σχετικά με το παιδί και την υγεία του. Το kidsguide.gr προσφέρει επίσης παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών ταινιών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών για παιδιά, ενώ στα αφιερώματά του θα βρείτε εξαιρετικα χρήσιμες πληροφορίες για την προσχολική εκπαίδευση, τις παιδικές κατασκηνώσεις και τα ασφαλιστικά-αποταμιευτικά προγράμματα για το παιδί σας.

 

KidsGuide

 

Με άλλα λόγια, και αν μου επιτρέπεται ο παραλληλισμός, το kidsguide.gr είναι ένα... "Αθηνόραμα" για το παιδί, επιχειρώντας βέβαια να καλύψει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο την Αθήνα (αν και οι περισσότερες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, υπάρχουν εντούτοις εκδηλώσεις και σε άλλα σημεία της χώρας).

Μέσα από το απλό και εύκολο στη χρήση σύστημα πλοήγησής του, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Να μην παραλείψω να αναφέρω οτι προσφέρονται RSS και Atom feeds για την άμεση ενημέρωσή σας μέσω του feed aggregator που χρησιμοποιείτε.

Το μεγάλο "ατού" του kidsguide.gr είναι όμως οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις που διεξάγει, μέσα από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες υγείας καθώς και βιβλία, δώρα ή προσκλήσεις σε εκδηλώσεις για τα παιδιά σας.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails