LiebeAnta: Διασώστες του ελεύθερου χρόνου σας!

18 Δεκ 2008

Κατ΄εξαίρεση παρουσιάζουμε σήμερα την υπηρεσία αυτή, η οποία, αν και διαθέτει site, δεν αφορά στο ίδιο το Web. Παρ'όλα αυτά, θεωρούμε οτι αποτελεί μια εξαιρετικά πρωτοποριακή (μερικοί θα λέγανε και "τραβηγμένη") ιδέα και αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε σε αυτή. Υποσχόμεθα οτι δεν θα το κάνουμε συνήθεια πάντως!

 

Liebe Anta

 

Στο www.liebeanta.net λοιπον, θα βρείτε μια σειρά υπηρεσιών οι οποίες ως στόχο έχουν να σας εξασφαλίσουν... ελεύθερο χρόνο! Φανταστείτε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν από τα πιό κοινά ως τα πιό περίεργα πράγματα που έχετε φανταστεί: Από το να σας σιδερώσουν τα ρούχα και να σας πλύνουν τα τζάμια μέχρι το να περιμένουν αντί για εσάς για κάποιο δέμα, να πάνε στο super market, να οδηγήσουν το αυτοκίνητό σας για service ή να έρθουν μαζί σας στα ψώνια σας προκειμένου να σας παρέχουν ενδυματολογικές συμβουλές! Η λίστα είναι ατελείωτη, και το site περιέχει ενδεικτικές μόνο υπηρεσίες, το όριο είναι η δική σας φαντασία (οπως αναφέρεται, όμως, κάθε υπηρεσία θα πρέπει να είναι ηθική και νόμιμη - μη βάλετε στο μυαλό σας "περίεργα" πράγματα! :) )

Αν είστε πολυάσχολοι, νέοι γονείς (όπως ο γράφων) ή γενικά πασχίζετε να βρείτε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρονο, ίσως αξίζει τον κόπο να το σκεφτείτε, αρκεί η LiebeAnta να προσφέρει όλα όσα υπόσχεται.


Related Posts with Thumbnails