Ftiaxto.gr: Ωδή στο χειροποίητο!

1 Ιαν 2009

Το ftiaxto.gr δημιουργήθηκε από τέσσερις γυναίκες με αφορμή το...πλέξιμο! Στην πραγματικότητα όμως, και οι τέσσερις είχαν το μικρόβιο του χειροποίητου, και έτσι αφιερώθηκαν με ζήλο στην κατασκευή ενός site που ασχολείται με κάθε τι το χειροποίητο, από κοσμήματα ως φαγητά.

 

ftiaxto.gr

 

Απόλυτα πρωτότυπα είναι τα videocasts - original παραγωγές του ίδιου του ftiaxto.gr που ουσιαστικά αποτελούν αυτόνομες εκπομπές για ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αυτοεπεξηγούμενη ενότητα "βήμα-βήμα", οπου με τη βοήθεια φωτογραφικού υλικού σας δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες για εργασίες που ξεκινούν από την παρασκευή γλυκών και φτάνουν ως την κατασκευή σουβέρ ή ρολογιού τοίχου!

Στην ενότητα Νέα & Events μπορείτε να ενημερωθείτε για εκδηλώσεις, εκθέσεις και εγκαίνια που σχετίζονται με τη χειροτεχνία, ενώ μέσω της ενότητας Δημιουργοί μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο καλλιτεχνών η/και απλών χομπιστών, που κατασκευάζουν και πωλούν χειροποίητα αντικείμενα.

Μέσα από το ftiaxto.gr μπορείτε να βρείτε καταστήματα, βιβλία, περιοδικά, links, υλικά, εργαλεία και σεμινάρια με θέμα τη χειροτεχνία, ενώ μπορείτε να εγγραφείτε και στο μηνιαίο του newsletter για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα από πρώτο χέρι.

Τελος, αν έχετε και άλλη όρεξη, μπορείτε να επισκεφτείτε όλες τις "περιφερειακές" σελίδες που η ομάδα του ftiaxto.gr έχει δημιουργήσει σε facebook, flickr, blip.tv, amazon.co.uk και cafepress.


Related Posts with Thumbnails