Galop.gr: Δημοσκοπήσεις από όλους, για όλους και παντού

30 Δεκ 2008

Το www.galop.gr είναι μια Ελληνική υπηρεσία online δημοσκοπήσεων, οπου μπορείτε να δείτε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε δημοσκοπήσεις γύρω από θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά και γύρω από πιό εξειδικευμένους τομείς ενδιαφέροντος όπως για παράδειγμα η τεχνολογία, να υποβάλλετε τη δική σας ψήφο ή ακόμα και να δημιουργήσετε τις δικές σας δημοσκοπήσεις.

Η προβολή των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων γίνεται με πολλούς (και εντυπωσιακούς) τρόπους: Ραβδογράμματα, μπάρες οριζόντιες και κατακόρυφες, πίτες, δακτύλιοι, όλα είναι εκεί για να μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι κύριες κατηγορίες δημοσκοπήσεων είναι: Αθλητικά, Οικονομία, Τεχνολογία, Πολιτική καθώς και η κατηγορία "Διάφορα", στην οποιά εντάσσεται ο,τι δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.

 

galopgr

 

Ενα πολύ χρήσιμο γνώρισμα του galop.gr είναι οτι δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ως μέλος στην υπηρεσία προκειμένου να ψηφίσετε. Μάλιστα, όταν βλέπετε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, μπορείτε να τα φιλτράρετε με κριτήριο αν οι ψήφοι προέρχονται από εγγεγραμμένα μέλη, επισκέπτες ή να τα δείτε συγκεντρωτικά. Σε συνδυασμό με το οτι το galop.gr σας προσφέρει τον html κώδικα για να τοποθετήσετε οποιαδήποτε δημοσκόπησή του επιθυμείτε στο δικό σας site/blog, η κάθε δημοσκόπηση έχει την ευκαιρία να γίνει γνωστή σε μεγάλη μερίδα του διαδικτυακού κοινού. Αν έχετε βαρεθεί το polldaddy, είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε δημοσκοπήσεις με Ελληνική "ταμπέλα"!

Ως εγγεγραμμένα μέλη, έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε και τις δικές σας δημοσκοπήσεις. Η διαδικασία δημιουργίας δημοσκόπησης μας μπέρδεψε λίγο στην αρχή, μια και δεν υπάρχει εμφανής επιλογή στην πρώτη σελίδα του site, αλλά αυτό έγινε κατανοητό όταν διαπιστώσαμε οτι όλο το site βασίζεται στο SMF. Συνεπώς, η δημιουργία νέων δημοσκοπήσεων γίνεται μέσα από το forum με την επιλογή "Νέα δημοσκόπηση". Οι δημοσκοπήσεις που δημιουργείτε εμφανίζονται και αυτές στο site όπως και όλες οι άλλες και απολαμβάνουν όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται. Ας μην παραλείψουμε, φυσικά, οτι είναι δυνατός ο σχολιασμός των δημοσκοπήσεων από τους χρήστες.

Είπαμε forum; Ας μην παραλείψουμε οτι το galop.gr διαθέτει και ένα πλούσιο σε δημοσιεύσεις forum συζητήσεων, καθώς και μια εκπληκτική ενότητα που περιλαμβάνει συγκεντρωτικά όλα τα RSS Feeds για δημοσκοπήσεις και συζητήσεις που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε!

Κατά καιρούς, το galop.gr διοργανώνει διαγωνισμούς με ενδιαφέροντα δώρα. Οι χρήστες λαμβάνουν πόντους μέσω της δραστηριότητάς τους και των ψηφοφοριών τους στο galop.gr και αποκτούν τη δυνατότητα να κερδίσουν. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε έγκαιρα τον διαγωνισμο Δεκεμβρίου που έδινε ένα αεροπορικό εισητήριο για Γερμανία με επιστροφή, μια και λήγει στις 31/12 (οσοι προλάβετε πάντως τρέξτε), περιμένουμε όμως εναγωνίως τον επόμενο!

Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, το galop.gr είχε στο δυναμικό του 105 δημοσκοπήσεις και συνολικά 10365 ψήφους.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails