Game 2.0: Πάθος για τα παιχνίδια

18 Ιαν 2009

Το Game 2.0 (ή αλλιώς www.game20.gr)  έχει ένα και μόνο αντικείμενο ενασχόλησης: Τα παιχνίδια. Σε όλες τις γεύσεις και τις παραλλαγές. Από τις κονσόλες ως τα PC, οι έξι συντάκτες (ή “τρόφιμοι”, όπως αυτοαποκαλούνται) του Game 2.0 γράφουν, σχολιάζουν, κριτικάρουν και δημοσιεύουν χρήσιμες πληροφορίες, screenshots και video από το gameplay των αγαπημένων τους (και μη) παιχνιδιών.

 

game2

 

Σαφώς, σε ένα τέτοιο site το βάρος πέφτει αναπόφευκτα στις κριτικές, οπου παρουσιάζονται και αναλύονται διεξοδικά όλα τα νέα παιχνίδια που κυκλοφορούν, μαζί με πληροφορίες για την κατασκευάστρια εταιρία και screenshots ή videos από το παιχνίδι. Οι συντάκτες κρίνουν και σχολιάζουν τα “συν” και τα “πλην” κάθε τίτλου αφήνοντας σε κάθε κριτική το προσωπικό τους στίγμα, προσπαθώντας να δώσουν μια αντικειμενική αλλά παράλληλα πλούσια σε λεπτομέρειες άποψη, μια και ο στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα αποκτήσετε ή οχι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε οτι το Game 2.0 διατηρεί επίσης μια ολοκληρωμένη λίστα των επίσημων blogs παιχνιδιών και εταιριών στα οποία μπορείτε να ανατρέχετε για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι όλα τα τελευταία νέα.

Στο Game 2.0 μπορείτε ακόμα να διαβάσετε ειδήσεις και να δείτε πληροφορίες για εκδηλώσεις από το χώρο του gaming, καθώς και να εγγραφείτε στο newsletter του site για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο email σας.

Το Game 2.0 είναι μια αξιόλογη προσπάθεια η οποία ακροβατεί μεταξύ του blog και του portal (παρόλο που η συντακτική ομάδα αναφέρει ρητά οτι δεν είναι τίποτα από τα δύο). Το σίγουρο είναι οτι προσφέρει πολύ υλικό που ενδιαφέρει άμεσα τους λάτρεις των παιχνιδιών. Οπως λένε και οι ίδιοι, είναι ένα site που φτιάχτηκε από gamers για gamers.


Related Posts with Thumbnails