Pestaola.gr: Ελλάδα, τεχνολογία, μουσική, σινεμά, γυναίκες, αυτοκίνητο, gadgets, επικαιρότητα …όλα!

15 Ιαν 2009

“Το καλύτερο Ελληνικό blog” δηλώνει οτι είναι το pestaola.gr στο λογότυπό του. Δεν είμαστε αρμόδιοι να το κρίνουμε αυτό,πάντως με πάνω από 7500 συνδρομητές RSS τη στιγμή της συγγραφής αυτής της δημοσίευσης, σίγουρα είναι εξαιρετικά δημοφιλές.

 

pestaola

 

Γιατί όμως είναι τοσο δημοφιλές το pestaola.gr; Η συνταγή, αν και φαίνεται απλή, είναι για…λίγους. Ο Στέφανος Κωφόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από το pestaola.gr, είναι εδώ και καιρό ένας full-time blogger, που γράφει ακατάπαυστα για θέματα τεχνολογίας (υπολογιστές, gadgets, κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο), σχολιάζει την επικαιρότητα, παρουσιάζει πρόσωπα και υπηρεσίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, κριτικάρει κινηματογραφικές ταινίες και μουσική, και γενικά τα …λέει όλα, φέρνοντας στην οθόνη σας περισσότερη ύλη ανά μήνα από αυτή που θα σας προσέφεραν 5-6 εξειδικευμένα για το κάθε θέμα περιοδικά μαζί.

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή των αναγνωστών στο σχολιασμό των δημοσιεύσεων (ο κρυφός πόθος κάθε blog), με αποτέλεσμα μερικές φορές να αναπτύσσονται ολόκληρες συζητήσεις γύρω από ορισμένες δημοσιεύσεις παραπέμποντας σε καταστάσεις …forum.

Αν γραφτείτε στο RSS feed του (το μεγάλο,όχι αυτά των ξεχωριστών κατηγοριών) ετοιμαστείτε για…κατακλυσμό δημοσιεύσεων μια και ο Στέφανος γράφει κατά μέσο όρο 5-6 δημοσιεύσεις την ημέρα, όλες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κατά τη γνώμη μου.

.


Related Posts with Thumbnails