LoveCooking.gr: Μαγειρική και υγεία, πληθώρα συνταγών και videos

12 Ιαν 2009

Το lovecooking.gr ασχολείται με τη μαγειρική, όπως άλλωστε θα μαντέψατε και από τον τίτλο του. Ομως είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό site παράθεσης συνταγών μαγειρικής, όπως αποδεικνύει η συμμετοχή καταρτισμένων συνεργατών,  τα επιστημονικά του άρθρα περί υγείας και διατροφής, τα διατροφικά του νέα και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.

 

lovecooking

 

Φυσικά, το ρόλο του πρωταγωνιστή σε ένα site μαγειρικής παίζουν πάντοτε οι συνταγές. Και εδώ όμως υπάρχει μια πρωτοτυπία: Το lovecooking.gr προσφέρει αρκετές από τις συνταγές του με τη μορφή video, στα οποία ο chef και συνεργάτης του lovecooking κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος μοιράζεται μαζί σας νέες ιδέες και μεθόδους για να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας εδέσματα.  Δεν λείπει βέβαια το sponsoring, το οποίο όμως είναι διακριτικό και δεν αλλοιώνει το χαρακτήρα των συνταγών.

Οι υπόλοιπες (και πολλές) συνταγές του lovecooking παρατίθενται με μια πολύ έξυπνη, κατά την άποψή μας, κατηγοριοποίηση.Ενδεικτικά αναφέρουμε: Συνταγές ανάλογα με τη δυσκολία εκτέλεσης, συνταγές ανάλογα με το κύριο συστατικό, συνταγές που ωφελούν συγκεκριμένους τομείς της υγείας μας, και άλλες πολλές κατηγορίες.

Μην ξεχάσετε επίσης να επισκεφθείτε την ενότητα “μικρά μυστικά”, η οποία παρέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες (tips & tricks θα τα λέγαμε) για καθημερινά θέματα της μαγειρικής σας. Αλήθεια, ξέρατε οτι οι τηγανιτές πατάτες γίνονται πιό τραγανές αν πριν το τηγάνισμα τις “μουλιάσετε” στο νερό ωστε να φύγει το περιττό άμυλο; Εγώ πάντως όχι!

Το lovecooking.gr προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη του τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τις δικές τους συνταγές, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να κερδίζουν δώρα μέσα από διαγωνισμούς που διοργανώνει. Τελος, στα μέλη παρέχεται και ένα newsletter με δυνατοτήτα επιλογής των κύριων κατηγοριών για τις οποίες επιθυμούν να ενημερώνονται.

Συνολικά το lovecooking.gr αποτελεί μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά πλούσια σε περιεχόμενο πύλη για τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή, την οποία αξίζει πραγματικά τον κόπο να επισκεφθείτε.


Ετικέτες: , ,
Related Posts with Thumbnails