Pillminder.gr: Τα χάπια μου!

11 Ιαν 2009

Το pillminder.gr είναι μια νέα υπηρεσία που κάνει κάτι πολύ απλό: Σας θυμίζει να παίρνετε τη φαρμακευτική σας αγωγή! Πόσες φορές δεν έχει συμβεί να χρειαστεί να παίρνετε κάποιο χάπι ή άλλο φάρμακο, είτε τακτικά είτε στα πλαίσια κάποιας θεραπείας και το ξεχνάτε μια φορά στις δύο; (Εμένα πάντως σχεδον πάντοτε).

 

pillminder

 

Αν τώρα πείτε “αυτό είναι απλά άλλο ένα σύστημα ειδοποιήσεων από τα πολλά που υπάρχουν εκεί έξω” θα έχετε πιθανώς δίκιο. Το πλεονέκτημά του όμως είναι ότι προορίζεται για μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά, συνεπώς έχει λόγο ύπαρξης και, αν μη τι άλλο, είναι πρωτότυπο.

Με το pillminder μπορείτε να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις οι οποίες θα στέλνονται ως SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και θα σας υπενθυμίζουν να λάβετε τη φαρμακευτική σας αγωγή. Μπορείτε να ορίσετε το διάστημα μεταξύ των ειδοποιήσεων, την ώρα που θα αποστέλλονται οι ειδοποιήσεις καθώς και το διάστημα που θα ισχύει η υπηρεσία. Προσοχή: Κάθε ειδοποίηση κοστίζει 0,12€, οπότε μην το …παρακάνετε :) Η υπηρεσία λειτουργεί με τη μορφή της προπληρωμής, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.


Related Posts with Thumbnails