Prosklisi.gr: Καλέστε κόσμο στην εκδήλωσή σας με πρωτότυπο και λειτουργικό τρόπο

18 Φεβ 2009

Το prosklisi.gr δημιουργήθηκε αρχικά για να …καλύψει τις ανάγκες του γάμου του δημιουργού του! Στη συνέχεια όμως εξελίχθηκε σε μια κομψή και πρωτότυπη, ομολογουμένως, υπηρεσία. Το concept είναι απλό: Οργανώνετε μια εκδήλωση όπως γάμο, βάφτιση, συνάντηση παλιών συμμαθητών ή πάρτι; Αντί να δώσετε μια μικρή περιουσία για να τυπώσετε και να στείλετε ταχυδρομικά τα προσκλητήριά σας, τα δημιουργείτε ηλεκτρονικά (ή αναλαμβάνει το prosklisi.gr να τα δημιουργήσει για εσάς) και αποστέλλετε στους ενδιαφερόμενους μια ειδοποίηση για να τα δούν.

 

prosklisi

 

Ωραία, θα μου πείτε, και τι διαφορά έχει αυτό από την κλασική τεχνική “σκανάρω το προσκλητήριο και το στέλνω με email”; Πρώτον και κύριον, η πρόσκληση δεν χρειάζεται να είναι μια απλή εικόνα. Μπορεί να είναι ένα πολυσέλιδο έγγραφο (το οποίο εμφανίζεται σε μορφή flash με την τεχνική page flip) το οποίο μπορεί να περιέχει πληροφορίες για την εκδήλωση, χάρτες ή και ακόμα ένα ολόκληρο guestbook στο οποίο οι καλεσμένοι σας μπορούν να αφήσουν τις ευχές τους. Δεύτερον, έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε “ανοιχτές” προσκλήσεις (φυσικά για τους αντίστοιχους τύπους εκδηλώσεων) που μπορούν να βλέπουν όλοι οι επισκέπτες του prosklisi.gr.

Σίγουρα ορισμένοι, πιό “παραδοσιακοί” τύποι από εμάς δεν θα αντικαθιστούσαν το τυπωμένο / φακελωμένο / σταλμένο με το ταχυδρομείο προσκλητήριο με μια ηλεκτρονική πρόσκληση, όμως στις περιπτώσεις που θέλετε να μειώσετε τα έξοδα ή να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια υπηρεσία συμπληρωματικά, σαφώς και αποτελεί μια κατά πολύ καλύτερη εναλλακτική από την αποστολή ενός σκαναρισμένου attachment με email. Και, γιατί οχι, ορισμένοι ίσως το βρούν καλή ιδέα ακόμα και για την αντικατάσταση των κλασικών προσκλητηρίων!


Related Posts with Thumbnails