Econews.gr: Περιβαλλοντική ειδησεογραφία

22 Ιουλ 2010

Το Econews.gr δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μια και ήδη έχει πάνω από 25.000 φίλους μόνο στη facebook σελίδα του. Ενα portal με ιστορία, μια και η λειτουργία του ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2004, ενώ πρόσφατα επανασχεδιάστηκε.

 

econews

 

Σύμφωνα με τους συντελεστές του, το econews.gr περιστρέφεται γύρω από 10 θεματικούς άξονες με κύριες ενότητες τη φύση, το περιβάλλον, την οικολογία, την ενέργεια και την αειφόρο ανάπτυξη. Οι συντάκτες του παρακολουθούν πάνω από 300 Ελληνικές και διεθνείς πηγές, καταγράφοντας τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος.

Εκτός των παραπάνω, ξεχωρίσαμε μια εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία που προσφέρει το portal, η οποία είναι ένας κατάλογος πηγών σχετικών με το περιβάλλον και την οικολογία, όπως blogs, επιχειρήσεις, βιολογικά προϊόντα, τεχνολογίες περιβάλλοντος, περιβαλλοντικές υπηρεσίες κλπ.

Στην ενότητα ecovideos θα βρείτε πολλά video σχετικά με την ηλιακή ενέργεια, την ανακύκλωση, το περιβάλλον και το κλίμα, ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η ενότητα των videos Ελληνικής παραγωγής.


Related Posts with Thumbnails