Asxetos.gr: Πολυκατάστημα…γνώσης!

21 Σεπ 2010

Η, αλλιώς, “διαδικτυακό Μοναστηράκι”, όπως λένε και οι συντελεστές του. Ενα portal που πραγματικά οχι απλά αξίζει, αλλά καθορίζει τον τίτλο “portal περιεχομένου”, με μεγάλη ιστορία, που ξεκίνησε την πορεία του το 2001 και πρόσφατα πέρασε ένα μεγάλο face lift και αναβαθμίστηκε σε σύγχρονη πλατφόρμα (DotNetNuke, για όσους γνωρίζουν).

Τι είναι το asxetos.gr τελικά; Είναι ένα portal που συγκεντρώνει εξαιρετικά μεγάλο όγκο γνώσης για κάθε τομέα με τη μορφή άρθρων, οδηγών, ή ακόμα και μικροεφαρμογών όπως οι λεγόμενοι “υπολογιστές” (calculators). Κοιτάξτε, για παράδειγμα, τη συλλογή “υπολογιστών” (δανείου, δόσεως, επιτοκίου, εξόδων υποθήκης) στην ενότητα τραπεζικών εργαλείων, ή βρείτε το ιδανικό σας βάρος, υπολογίστε τις θερμίδες που καταναλώνετε, κάντε ένα τεστ υγείας για την καρδιά και δείτε ποιές είναι οι ιδανικές ανδρικές αναλογίες στα εργαλεία υγείας-σώματος!

 

asxetos

 

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επίσης και τα αφιερώματα. Γενικά, για να πει κανείς οτι κατόρθωσε να διαβάσει όλο το asxetos.gr πρέπει να ξοδέψει αρκετές εβδομάδες, ενώ στην πληθώρα των περιπτώσεων ο,τι δημοσιεύεται στο portal έχει διαχρονικό χαρακτήρα.

Πραγματικά τεράστιο και αχανές, το asxetos.gr συγκεντρώνει τόση πληροφορία όση άλλα 10 portals μαζί. Ισως δυσκολευτείτε λιγάκι στην αρχή να πλοηγηθείτε στην πληθώρα των πληροφοριών, πράγμα φυσικό. Γι’αυτό και δόθηκε μεγάλη έμφαση στην αρχική σελίδα, η οποία πλέον μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε χρήστη πολύ εύκολα προσθέτοντας, μετακινώντας ή αφαιρώντας κουτάκια περιεχομένου.

Το asxetos.gr, με την τελευταία αναβάθμισή του, αποκτά επίσης social χαρακτήρα, συνδέοντας το περιεχόμενό του με σελίδα στο Facebook αλλά και στο Twitter ενώ σε όλες τις σελίδες υπάρχει δυνατότητα διαμοιρασμού περιεχομένου (share - like).

Το asxetos.gr συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τα portals dietup.gr και iator.gr ενώ τις κινηματογραφικές κριτικές τις γράφει πλέον ο Κωνσταντίνος Λεονταράκης-Χανδρινός (cinepeace.blogspot.com) που έρχονται να προστεθούν στις παλιές που φυσικά συνεχίζονται με τα εξαιρετικά enleftotv.gr, diavasame.gr και άλλους πολύ αξιόλογους συνεργάτες .


Related Posts with Thumbnails