Caelesteshop.gr: Ένα e-shop που εκπαιδεύει

26 Σεπ 2010

Το caelesteshop.gr είναι ουσιαστικά το e-shop του πωλητηρίου που στεγάζεται στο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, στο Πλανητάριο Αθηνών, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τέλη του 2003 στοχεύοντας να καλύψει το κενό που υπήρχε μέχρι τότε στην αγορά, στον τομέα των «έξυπνων»-πρωτοποριακών παιχνιδιών και των gadget.

Τα παιχνίδια και τα gadgets του caelesteshop.gr απευθύνονται σε παιδιά από 0 ως και πάνω από 10 ετών και επιχειρούν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με την έπιστήμη και το πείραμα, εκπαιδεύοντας το παιδί σε τομείς που τα συμβατικά παιχνίδια συνήθως δεν επιτυγχάνουν να αποδώσουν ανάλογα αποτελέσματα. Στο κατάστημα θα βρείτε βέβαια και αρκετά πιό “συμβατικά” παιχνίδια, χωρίς όμως αυτό να αλλοιώνει τον αρχικό του χαρακτήρα.

caelesteshop

Σύμφωνα με τους συντελεστές του, το e-shop αυτο απευθύνεται σε “όσους θέλουν να δωρίσουν κάτι που θα μείνει αξέχαστο, σε όλους όσους δεν βλέπουν το παιχνίδι ως απλή διασκέδαση, αλλά ως μέσο εκμάθησης”.

Δεν πείθεστε; Ρίξτε μια ματιά στα επιστημονικά παιχνίδια, τις σπαζοκεφαλιές ή τις κατασκευές εναλλακτικής ενέργειας και μάθετε, μεταξύ άλλων, για την τεχνολογία των πυραμίδων, το αυτοκίνητο υδρογόνου και τη βιοενέργεια. Παίξτε με έναν υδροπνευματικό εκσκαφέα και κάντε πειράματα οφθαλμαπατης. Και αυτές είναι λίγες μόνο ιδέες από όσα προϊόντα προσφέρονται.


Related Posts with Thumbnails