Μια e-κάβα για να πιείς 1000+ τίτλους κρασιού. Και να πληρώσεις (και) με paypal.

27 Σεπ 2010

Το σημερινό e-shop μας εντυπωσίασε στο ότι είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που πραγματεύονται είδη διαφορετικά από υπηρεσίες λογισμικού ή ηλεκτρονικές συσκευές και παρ’όλα αυτά εξυπηρετούν πληρωμές με paypal. Πέραν αυτού όμως, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη “ηλεκτρονική κάβα” με μεγάλη ποικιλία ποτών (και κρασιών) και πολύ έξυπνες ιδέες.

hw

Οπως, για παράδειγμα, το να ξεκινήσετε όχι από το κρασί, αλλά από το τι φαγητό έχετε και θέλετε να το συνοδέψετε. Διαλέγοντας το φαγητό (η γκάμα είναι εκτεταμένη) βρίσκετε εύκολα τα κρασιά τα οποία “ταιριάζουν” με αυτό. Αν βαριέστε ακόμα και αυτή τη διαδικασία, υπάρχει και η “γρήγορη επιλογή”, οπου διαλέγετε από πιό γενικές κατηγορίες φαγητών (π.χ. πουλερικά) και σας προτείνονται τα κρασιά που ταιριάζουν με αυτά.

Για το paypal το είπαμε. Είπαμε επίσης οτι δεν έχουν ελάχιστη παραγγελία; Μπορείτε να παραγγείλετε και ένα μπουκάλι, θα σας το φέρουν. Είπαμε επίσης για την μεγάλη ποικιλία από μπύρες (εξίσου έξυπνα κατηγοριοποιημένη); Ε, αν δεν σας πείσαμε, δοκιμάστε και την προχωρημένη αναζήτηση και μόλις σας περάσει ο πονοκέφαλος θα είστε κατά πολύ σοφότεροι στα θέματα επιλογής οινοπνευματώδους!

Και έχει κι άλλο. Αξεσουάρ, δώρα και καλάθια προσωπικά και επαγγελματικά (για το αφεντικό, ντε) και ελκυστικές προσφορές. Και ας μην ξεχάσουμε και μια εκτεταμένη αρθρογραφία σχετικά με το κρασί.

Ονομα: House of Wine
Διεύθυνση: http://www.houseofwine.gr

Ιθώμης 26
152 31, Χαλάνδρι
Τηλ: 801-111-WINE (9463),
210-6773315
Fax: 210-6743208


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails