Πολιτικοί, τα λόγια σας μας χόρτασαν – εδώ έχουμε Αθηναίους με έργα.

28 Σεπ 2010

Μια ετερογενής ομάδα που μαζεύτηκε από διάφορες πλευρές της Αθήνας με ένα κοινό σκοπό: Να κάνει την Αθήνα καλύτερη. Γιατί την αγαπάει. Η παρουσίαση αυτή δεν έχει να κάνει τόσο με το site τους (το οποίο είναι όμως πολύ όμορφο) όσο με την ίδια την κίνηση. Οπως λένε και οι ίδιοι, για αυτούς οι Αθήνα οχι απλά δεν έιναι μια “τελειωμένη ιστορία”, αλλά ένα αχανές πεδίο ευρηματικών και αποτελεσματικών δράσεων που θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητές της ως μητροπολιτικο κέντρο της Ανατολικής Μεσογείου.

atenistas

Μετάφραση; Αγαπούν την Αθήνα και κάνουν με πράξεις όσα οι πολιτικοί υπόσχονται με λόγια. Βάφουν ζαρντινιέρες, καθαρίζουν τον Άρειο Πάγο, επισημαίνουν εμπόδια για την κίνηση των πεζών και γενικά κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους, στα πλαίσια πάντοτε της νομιμότητας (την οποία αγαπούν και θέλουν να βλέπουν να εφαρμόζεται).

Και ξέρετε τι; Δεν μιλάμε για κάποια ομάδα που δεν γνωρίζετε. Είστε κι εσείς μέλη της, ακόμα και αν δεν το ξέρετε ακόμα. Απλά δηλώνετε συμμετοχή εδώ και τους γνωρίζετε στην επόμενη συνάντηση. Αν πάλι έχετε επιχείρηση, μπορείτε να τους κάνετε μια χορηγία. Το σίγουρο είναι οτι χαμένη δεν πρόκειται να πάει.

Μέσα από το web site τους μπορείτε λοιπόν να ενημερώνεστε για τις νέες δράσεις τους, να σχολιάζετε τις παλιές και να συμμετέχετε σε αντίστοιχες συζητήσεις στο forum.

Καλές τους (μας) επιτυχίες και μακάρι να μπει ένα λιθαράκι για να γίνει και πάλι ανθρώπινη η Αθήνα.

Website: http://www.atenistas.gr


Related Posts with Thumbnails