Μην ψάχνετε τι να αγοράσετε, αφήστε το να σας βρει αυτό!

4 Οκτ 2010

Μια Ελληνική startup δημιούργησε ένα πρωτότυπο, αντίστροφο e-shop στο οποίο δεν ψάχνετε εσείς τι να αγοράσετε, αλλά απλά δηλώνετε τι ποσό έχετε να ξοδέψετε και αφήνετε τους εμπόρους να τρέξουν να σας βρούν. Με λίγα λόγια, ξαπλώνετε αναπαυτικά και κουνάτε το μάτσο με τα πενηντάρικα (λέμε τώρα), και απλά αποδέχεστε ή διώχνετε (χωρίς δεύτερη κουβέντα) τους επίδοξους εμπόρους - διεκδικητές των χρημάτων σας.

coinmad

Πώς δουλεύει; Γράφεστε στο www.coinmad.com και δηλώνετε οτι έχετε, π.χ. να ξοδέψετε 100 ευρώ (δουλεύει όμως ακόμα και με ένα ευρώ). Και περιμένετε.

Οι έμποροι θα αρχίσουν να σας προσφέρουν προϊόντα που ταιριάζουν με τις απαιτησεις σας (μπορείτε να συμπληρώσετε και μια λίστα από λέξεις-κλειδιά, καθώς και χώρες από τις οποίες δέχεστε προσφορές) και εσείς το μονο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχθείτε κάποια από αυτές. Κερασάκι: ΔΕΝ πληρώνετε τίποτα, ωσπου να αποδεχθείτε κάποια προσφορά – το οτι δηλώνετε οτι έχετε τα χρήματα για ξόδεμα είναι απλά μια δήλωση – οχι πληρωμή.

Ακούγεται περίεργο; Σας είπαμε, είναι πρωτότυπο. Μην φανταστείτε όμως οτι είναι μόνο για αυτούς που έχουν λεφτα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν – πόσες φορές σας έχει τύχει να έχετε ένα μικροποσό (ή μεγαλύτερο ποσό) για “σκοτωμα” και να μην ξέρετε τι να πρωτοπάρετε; Ε, το coinmad σας βοηθάει να αποφασίσετε γι’αυτό.

Και δεν χρειάζεται να βιαστείτε – το ποσό που θα δηλώσετε παραμένει ενεργό για 365 μέρες – που σημαίνει οτι μπορείτε να δέχεστε συνεχώς προσφορές και να εξετάζετε αν σας “κάνουν” ή οχι. Φυσικά, όπως είπαμε και πιό πάνω: Δεν παίρνετε τίποτα – δεν πληρώνετε τίποτα.

Δεν ξέρουμε αν θα πετύχει αυτό το εγχείρημα μια και είναι πολυ διαφορετικό από ο,τι έχουμε δει μέχρι τώρα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό που είναι βέβαιο όμως είναι οτι είναι πρωτότυπο, είναι Ελληνικό και συνεπώς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα.

Website: www.coinmad.com

Blog: blog.coinmad.com


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails