Θέλεις να πιείς πολύ; Πρέπει να πιείς φθηνά.

15 Οκτ 2010

Σε εποχές σαν και αυτή που τα λεφτά είναι λιγότερα και όλα ψιλοακριβαίνουν, το να πνίξεις τον πόνο σου στο ποτό μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ... ακριβή διαδικασία. Εκτός, βέβαια, αν έχεις τον τρόπο να ενημερωθείς για το ποιά μαγαζιά προσφέρουν ποτά σε ιδιαίτερα φθηνές τιμές. Μια και να τα πίνεις μόνος σου δεν είναι και πολύ κοινωνικό, εντοπίζεις το φθηνό μαγαζί, παίρνεις την παρέα σου και γίνεστε ...λιάρδα σε οικονομικό mode.

ftinapota

Το ftinapota.gr θα σε βοηθήσει να βρείς όλα εκείνα τα μαγαζιά που προσφέρουν ο,τι λέει ο τίτλος. Ταυτόχρονα, ίσως αποτελέσει και μια ωραία έμπνευση για νέα "στέκια", μια και τα μαγαζιά είναι πολλά και δεν είναι δυνατόν να τα ξέρουμε όλα.

Για όσους από εσάς έχουν πιεί ήδη αρκετά και δυσκολεύονται να καταλάβουν, :) το site αυτό είναι ένας κατάλογος από όλα εκείνα τα μαγαζιά που προσφέρουν ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η ομάδα που το ξεκίνησε είχε αυτή ακριβώς τη συνήθεια: Να επιλέγει μαγαζιά με βάση (μεταξύ άλλων) και τις τιμές τους. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι μεταξύ άλλων να "ταρακουνήσουν" λίγο τον κλάδο, ώστε να ενεργοποιηθεί λίγο ο ανταγωνισμός και οι μαγαζάτορες να αρχίσουν να χαμηλώνουν τις τιμές τους.

Είναι μια πρωτότυπη προσπάθεια, η οποία φιλοδοξεί να καταγράψει όλα τα μαγαζιά μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας τα οποία καταφέρνουν να κρατούν χαμηλά τις τιμές τους. Η προσπάθεια είναι πολύ "φρέσκια" ακόμα, και ευελπιστούμε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει καταγεγραμμένη μια αρκετά μεγάλη γκάμα καταστημάτων. Τους ευχόμαστε να πετύχουν και να επεκταθούν, γιατί όχι, και σε άλλες πόλεις. Για το καλό όλων μας.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails