To skroutz των super markets!

17 Οκτ 2010

Εντάξει, το skroutz ψάχνει και μας βρίσκει τη χαμηλότερη τιμή προϊόντων που πωλούνται σε e-shops. Τι γίνεται όμως με τις μπανάνες; Το γάλα; Το λάδι; Ολα, δηλαδή, τα προϊόντα που μπορεί κάποιος να βρει σε ένα super market; Ε, μια ομάδα ανθρώπων που, σαν όλους μας, ψάχνουν να βρουν τις πιό συμφέρουσες τιμές, αποφάσισε να το κάνει πράξη διαδικτυακά.

shopnsave

Η ομάδα του shopnsave.gr στριφογυρνάει μέσα στα super markets, καταγράφει τις τιμές των προϊόντων και μας προσφέρει "στο πιάτο" τη συμφερότερη τιμή στην οποία μπορούμε να αγοράσουμε τα προϊοντα που επιθυμούμε.

Κατά τη συγγραφή αυτού του άρθρου, το site βρισκόταν σε πιλοτική λειτουργία και κατέγραφε τιμές από ΑΒ Βασιλόπουλο, Βερόπουλο, Carrefour, Γαλαξία και Σκλαβενίτη, με την υπόσχεση να προστεθούν περισσότερα. Να σημειώσουμε ότι η καταγραφή γίνεται "με το χέρι" (εκτός από το Βερόπουλο, οπου η καταγραφή γίνεται από το e-shop) και από συγκεκριμένα υποκαταστήματα.

Στο site, μπορείτε με εύκολο τρόπο να δείτε πού και πότε ενημερώθηκαν οι τιμές για τελευταία φορά (κλικ) καθώς και τα νέα προϊόντα που προστίθενται (ξανά κλικ). Σε άλλες ενότητες μπορείτε επίσης να δείτε τα προϊόντα που σας προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους καθώς και αυτά με την αγορά των οποίων εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με τη μέση τιμή που ισχύει στην αγορά.

Η ομάδα του shopnsave.gr εγγυάται την αμερόληπτη σύγκριση των τιμών, μια και όπως δηλώνουν, εκτός του ότι διαθέτουν μακροετή εμπειρία στο χώρο του λιανικού εμπορίου και στη διαχείριση διαδικτυακών δραστηριοτήτων, δεν εμπλέκεται στην ιδιοκτησία και τη διαχείριση του site κανένα supermarket και καμία εταιρία που εμπορεύεται τα είδη που παρουσιάζονται.

Αρχίστε τις αναζητήσεις!


Related Posts with Thumbnails