Γράψε λέξεις κλειδιά, πάτα αναζήτηση, βρες δουλειά

18 Οκτ 2010

Η εύρεση εργασίας μπορεί να ήταν πάντοτε μια "δημοφιλής" απασχόληση, δεδομένων όμως των συνθηκών γίνεται μια δραστηριότητα ακόμα πιο αναγκαία για αρκετό κόσμο. Το κακό είναι ότι πολλοί από εμάς δεν είναι σίγουροι για το πού πρέπει να ψάξουν για να βρουν την κατάλληλη δουλειά. Ευτυχώς, κάποιοι είχαν την ιδέα να το κάνουν για εμάς.

careerjet

Το careerjet.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για θέσεις εργασίας. Αυτό που κάνει είναι να ανιχνεύει την ύπαρξη αγγελιών θέσεων εργασίας, αρχίζοντας από τα sites εύρεσης εργασίας και προχωρώντας ακόμα και σε μεμονωμένες σελίδες εταιριών. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πάνω από 58000 ιστοσελίδες σκανάρονται καθημερινά.

Εσείς απλά χρειάζεται να δώσετε μερικές λέξεις - κλειδιά και μπροστά σας θα εμφανιστούν, α λα Google, όλες οι αγγελίες που τις περιέχουν. Φυσικά, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε συγκεκριμένες τοποθεσίες ή / και συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Αν είστε εργοδότες, μπορείτε να "δείξετε" στο careerjet.gr πού βρίσκονται οι αγγελίες σας, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση της σχετικής ιστοσελίδας, ωστε να περιληφθεί η εν λόγω τοποθεσία στις αναζητήσεις.

Εγγραφόμενοι ως μέλη του careerjet.gr αποκτάτε επίσης πρόσβαση σε μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών όπως η υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος και τυχόν συνοδευτικών επιστολών ώστε να σας βρίσκουν υποψήφιοι εργοδότες, η αποθήκευση αγγελιών που σας ενδιαφέρουν για μελλοντική αναφορά καθώς και η ειδοποίηση μέσω email για αγγελίες που δημοσιεύονται, σύμφωνα με κριτήρια που μπορείτε να προσδιορίσετε.

Να σημειώσουμε εδώ οτι η Careerjet αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο μηχανών αναζήτησης που εκτείνεται σε 50 χώρες, με διαφορετικά περιβάλλοντα αναζήτησης που είναι μεταφρασμένα σε 20 γλώσσες. Συνεπώς, αν και δεν πρόκειται για κάποια αμιγώς Ελληνική υπηρεσία, είναι παρ'όλα αυτά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μια και διευκολύνει την επιτυχή αναζήτηση εργασίας σε μεγάλο βαθμό.

Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου το site ανέφερε ως διαθέσιμες 19995 θέσεις εργασίας δημοσιευμένες στην Ελλάδα.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails