Καλύτερα να το διαβάσεις φαγωμένος, γιατί αλλιώς…

9 Νοε 2010

O Τριαντάφυλλος έχει πάθος για τη γαστρονομία, τα ποτά και το χώρο της εστίασης. Και θέλει να το μοιραστεί μαζί σας. Από το Φεβρουάριο του 2009 ξεκίνησε, λοιπόν, ένα blog με ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει ένα λάτρη της γαστρονομίας: Συνταγές (επιλεγμένες), κριτικές εστιατορίων, προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αρκετή αρθρογραφία σχετικά με την καλή διατροφή και την τάση της “μοριακής” γαστρονομίας.

foodzine

To foodzine.gr είναι λοιπόν ουσιαστικά ένα blog, αλλά όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε το περιεχόμενο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, μια και υπάρχουν blogs που είναι φοβερά πιό δημοφιλή ακόμα και από μεγάλα portals.Και από περιεχομενο… ανέβα στη ζυγαριά ΠΡΙΝ αρχίσεις να διαβάζεις, γιατί μετά θα είναι αργά. Επίσης δες οπωσδήποτε τις συνταγές cocktails, πριν αρχίσεις να φτιάχνεις πάλι το γνωστό ουίσκυ-κοκα. Υπάρχουν και άλλα και είναι εύκολα!

Το foodzine έχει ήδη αρχισει να “χτίζει” πιστό κοινό, όπως φαίνεται και από το facebook page του το οποίο ήδη αριθμεί πάνω από 1450 likes. (Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου).

Ενα “κερασάκι” είναι οτι ο Τριαντάφυλλος δεν επέλεξε κάποια δημοφιλή δωρεάν blogging πλατφόρμα για να “στήσει” το foodzine, αλλά την υπηρεσία squarespace, Θα μου πείς, τώρα, φίλε αναγνώστη και γαστρονόμε (sic), τι σε νοιάζει; Πιθανώς δεν σε νοιάζει, αλλά ο γράφων είναι geek και δεν το κρύβει, οπότε του αρέσουν τέτοιες καινοτομίες.

Τελος, ως γνήσιο blog, το foodzine περιμένει τα δικά σου σχόλια. Και τα θέλει πολύ. Οπότε ξεκίνα να γράφεις πριν αρχίσεις να τρως και να πίνεις!


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails