Ο διάβολος φορούσε Prada αλλά και άλλες μάρκες. Ετοιμάσου για overdose μόδας.

2 Νοε 2010

Η Μαρία και η Ελένη είναι δημοσιογράφοι μόδας και αρθρογραφούν στο περιοδικό In Style. Αλλά αυτό δεν τους αρκούσε. Ετσι, έγραψαν και δύο βιβλία με θέμα – τι αλλο; – το στυλ, τα Oh, so Chic! και Chic 2 Chick.. Αλλά και πάλι δεν φαινόταν αρκετό. Έτσι, έχοντας όπως λένε και οι ίδιες προσωπική μανία με τη μόδα και το shopping (κορίτσια, δύσκολες εποχές για shopping!)  αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα blog που να ασχολείται με ο,τι επίκαιρο στον τομέα αυτόν.

ohsochick

Το ohsochic.gr ασχολείται με τα πάντα γύρω από τη μόδα - hot spots-boutiques, ειδήσεις για sample sales και bazaar, ωραία looks από την πόλη, νέα πάσης φύσεως -πολλά σε avant-première- συνεντεύξεις από fashion insiders και άλλα πολλά.

Θα μου πείτε, τέτοιες εποχές τέτοια θέματα. Σας έχω νέα: Για τη γυναίκα, η μόδα είναι ΠΑΝΤΑ επίκαιρη και (όσες μας διαβάζουν φαντάζομαι να συμφωνήσουν) πολλές φορές αποτελεί προτεραιότητα. Πολλές φορές μάλιστα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να είσαι στυλάτη. Ναι, καλά, θα πείτε. Δείτε λίγο την ενότητα Cheap/Chick Ιδέες και θα αλλάξετε γνώμη.

Παρ’όλα αυτά, ανδρες αναγνώστες, προσοχή: Μην διαβάζετε το ohsochic παρέα με το έτερόν σας ήμισυ, γιατί κινδυνεύει σημαντικά ο κοινός σας μηνιαίος προϋπολογισμός :).


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails