Το καλό φαγητό (τώρα που είναι και ακριβότερο) πρέπει να το ψάξεις.

29 Σεπ 2011

Ο Έλληνας τρώει (και) έξω. Και με την κρίση. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς ακόμα λειτουργούν τόσα πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία. Θέλεις από ανάγκη (κακός μάγειρας ή/και χωρίς σύζυγο οι άντρες, προφανώς μια από τα ίδια και για τις γυναίκες), θέλεις ως συμπλήρωμα εξόδου ή ως η ίδια η έξοδος (πού λεφτά και για ποτό), θέλεις γιατί έτσι σου κάπνισε, όλο και κάποιο φαγάδικο θα επισκεφθείς κάποια στιγμή.

Τώρα που τα πράγματα σφίξανε, καλό είναι τα λεφτά που θα ακουμπήσεις για να γεμίσεις την κοιλίτσα σου να πιάσουν τόπο και όχι να τα κλαις σε κανα τρίωρο στην τουαλέτα ή να τα σκορπάς στα Μαλόξ. Θέλεις ποιότητα, και ποιός μπορεί να σου την εγγυηθεί καλύτερα από όσους ήδη πήγαν και δοκίμασαν;

foodadvisor

Ηρθε λοιπόν το foodadvisor.gr να ενώσει όλους εσάς τους εξερευνητές των καλύτερων γεύσεων ανά την Ελλάδα σε μια μεγάλη (και χορτάτη) παρέα. Εκτός του ότι καλύπτει όλη την Ελλάδα, σου επιτρέπει να βαθμολογήσεις (με λεπτομέρεια) το μαγαζί που επισκέφθηκες, τόσο για την ποιότητα του φαγητού όσο και για το σύνολο των υπηρεσιών του, να γράψεις αν θέλεις και μια δική σου κριτική, ή να προτείνεις εσύ κάποιο μαγαζί. Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να χαζέψεις στην πρώτη σελίδα, που έχουν μεταξύ άλλων  (την περίοδο που γραφόταν το παρόν) αναρτηθεί 10 μέρη για φαγητό με αστεία ονόματα (το ήξερες πως υπάρχει μαγαζί που λέγεται "Ο παππούς πήδηξε από το παράθυρο"; )

Σύμφωνα με το blog τους, το foodadvisor είχε κατά το Σεπτέμβριο περισσότερες από 15000 καταχωρήσεις(!), και από ο,τι βλέπουμε και στις βαθμολογήσεις / κριτικές τα πάει πολύ καλά.

Άντε λοιπόν, μπες και γράψε και τη δική σου άποψη! Το 'φαγες. Το 'γραψες;


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails