Δεν χρειάζεται να μετακομίσεις στο χωριό για να τρως φρέσκα αγγουράκια

8 Σεπ 2012

Βαρέθηκες τις τσιτωμένες ντομάτες που λίγο ακόμα να τις πιέσεις θα εκραγούν, τα μαρούλια που έχουν περισσότερη μάκα πάνω τους από τις ρόδες νταλίκας και την πατάτα που αν την πετάξεις στο πάτωμα κάνει γκελ σαν λαστιχένια μπάλα; Νοσταλγείς τα φρέσκα φρουτοζαρζαβατικα του χωριού;

GineAgrotis.gr-164307

Κάτι απίστευτοι τύποι είχαν μια έπίσης απίστευτη ιδέα για να γλυτώσεις από τα μεταλλαγμένα και τα εισαγόμενα μια και καλη: Να “υιοθετήσεις” ένα κτήμα και να επωφελείσαι από την παραγωγή του. Το www.gineagrotis.gr σε αφήνει να κάνεις ακριβώς αυτό, και να παίρνεις για ένα ολόκληρο χρόνο τους καρπούς της παραγωγής στο σπίτι σου.

Όταν λέμε “υιοθετείς”, το εννοούμε. Διαλέγεις τι θέλεις να σπείρεις, και παίρνεις και φωτογραφίες στο email σου κάθε βδομάδα από την εξέλιξη του χωραφιού σου! Φυσικά, δεν το καλλιεργείς εσύ αλλά εξειδικευμένοι αγρότες, και η ποιότητα ελέγχεται συνεχώς. Σε δεύτερη φάση ενδέχεται να παίξουν αρνιά, κατσίκια και φρέσκα αυγουλάκια από κότες. Ο αγρότης τα μαζεύει, και στα παραδίδει στην πόρτα σου.

Με κόστος 14-20€ ανά εβδομάδα, αναλόγως το τι ποσότητα και είδος φρούτων / λαχανικών θέλεις, λύνεις το πρόβλημά σου. Και μην σκεφτείς ούτε για μια στιγμή “είναι ακριβό”. Κάτσε και βάλε κάτω τι πληρώνεις στο μήνα στις λαϊκές, στο σουπερ μάρκετ και το μανάβη συνδυαστικά και μάλλον συμφέρει. Άσε που τα λεφτά μένουν Ελλάδα.

Τσέκαρέ το. Εδώ είναι οι περισσότερες πληροφορίες. Κερασάκι στην τούρτα οι πληρωμές μέσω Paypal. Παραδέξου το, κρεμμύδια μέσω Paypal δεν θα έχεις ξαναγοράσει.


Related Posts with Thumbnails