Μικρά στο μάτι…

1 Μαΐ 2012

Στο πνεύμα των ημερών, μια και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, σου έχω μια όμορφη πρωτοβουλία: Ενα site που παρουσιάζει, ουσιαστικά, ΟΛΑ τα κόμματα, ΠΛΗΝ όμως των “μεγάλων”. Ετσι, για να ξέρεις ποιές είναι και οι άλλες σου επιλογές.

mikrakommata

Κάποιοι ενεργοί συμπολίτες μας είχαν την ιδέα να φτιάξουν το mikrakommata.gr, και παράλληλα να στείλουν emails προς όλα τα μικρά κόμματα ζητώντας τους να παρουσιάσουν τον εαυτό τους. Αρκετά – τα περισσότερα – ανταποκρίθηκαν. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site.

Δεν ξέρουμε αν το site αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τις εκλογές, όμως αυτή τη στιγμή είναι μια αρκετά καλή πηγή πληροφόρησης, αν έχεις κουραστεί από όσα υπόσχονται τα κόμματα “εξουσίας” και θέλεις να ενημερωθείς για κάτι μικρότερο ή νέο, η και τα δύο. Είναι επίσης ίσως και το πρώτο site μη αρνητικής παρουσίασης που συναντάμε στο οποίο όσοι συμμετέχουν θα θεωρούσαν θετικό το… να αφαιρεθούν από τη λίστα του! (Υπό την έννοια ότι δεν θα αποτελούν πλέον “μικρό κόμμα”). Βουρ!


Related Posts with Thumbnails