Athens Delivery: Ολα τα φαγάδικα της Αθήνας και του Πειραιά

20 Οκτ 2008

Το Athens Delivery είναι ένα portal μέσα από το οποίο μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα (λέμε τώρα! με τόσα πολλά ποτέ δεν είμαστε σίγουροι!) τα καταστήματα φαγητού της Αθήνας και του Πειραιά που προσφέρουν delivery, ταξινομημένα σε κατηγορίες και περιοχές.

Αν είστε από αυτούς που συνηθίζουν να παραγγέλνουν από delivery και... κρατάνε συλλογή από καταλόγους και μαγνητάκια, τότε θα χαρείτε να μάθετε οτι το Athens Delivery προσφέρει όλους τους καταλόγους των αγαπημένων σας delivery σκαναρισμένους και έτοιμους για εκτύπωση (αν συνεχίζετε αν έχετε το...βίτσιο) ή για ανάγνωση.

AthensDelivery

 

Εκτός όμως από αυτό, το Athens Delivery σας επιτρέπει να δείτε ποιά εστιατόρια στην περιοχή σας είναι Ticket Restaurant (μπορείτε δηλαδή σε αυτά να χρησιμοποιήσετε τα αντίστοιχα κουπόνια που τυχόν λαμβάνετε από την εργασία σας) καθώς και ποιά καταστήματα διαθέτουν σύστημα online παραγγελίας.

Μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία που προσφέρει το Athens Delivery είναι η υπηρεσία Click'n'Order. Σε όσα καταστήματα υποστηρίζονται από αυτή την υπηρεσία, αρκεί να κάνετε ένα κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο και να συμπληρώσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Το τηλέφωνό σας χτυπάει την επόμενη στιγμή και...έχετε συνδεθεί με το καταστημα χωρίς χρέωση για να κάνετε την παραγγελία σας!

Για να υποστηρίξει την υπηρεσία Click'n'Order, το Athens Delivery προσφέρει επίσης εκπτωτικά κουπόνια των 2, 5 και 10 ευρώ για 12, 25 και 45 παραγγελίες Click'nOrder ή online παραγγελίες αντίστοιχα.

Τελος, για την ώρα που έχετε να "σκοτώσετε" ανάμεσα στην παραγγελία και την παραλαβή του φαγητού σας, υπάρχουν σελίδες με προτάσεις για κινηματογράφο, μουσική, παιχνίδια ή ακόμα και flash games που μπορείτε να παίξετε online.


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails