ForFree.gr: Οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της Αθήνας

21 Οκτ 2008

Το motto του ForFree.gr είναι "Ζήστε την πόλη χωρίς πορτοφόλι". Κάτι που φαντάζει δύσκολο σε μια πόλη όπως η Αθήνα, που τα πάντα στοιχίζουν. Κι όμως, το portal αυτό μας αποδεικνύει οτι υπάρχει σωρεία πραγμάτων που μπορεί να κάνει και να δει κανείς σε αυτή την πόλη χωρίς να δώσει... δεκάρα.

To ForFree παρέχει πληροφορίες σε καθημερινή βάση για μια μεγάλη γκάμα δωρεάν εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα, όπως εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, καθώς και για δωρεάν διαλέξεις, συνέδρια ή μαθήματα.

 

forfree2


Παράλληλα, στην πολύ χρήσιμη ενότητα "For Less", μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορα παζάρια, εκδηλώσεις και εκπτώσεις ωστε να αποκτήσετε προϊόντα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τελος, μέσω της ενότητας "Βόλτες στην Πόλη", το ForFree προσφέρει προτάσεις για βόλτες στις γειτονιές της Αθήνας, για όλους εμάς που ζητάμε να "ανακαλύψουμε" την πόλη που (νομιζουμε οτι) γνωρίζουμε καλά.

Το σύστημα αναζήτησης με φιλτράρισμα ανά κατηγορία αλλά και περιοχή είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, μια και το πιθανότερο είναι κάποιος να αναζητήσει περισσότερα πράγματα στο δήμο που διαμένει. Το ForFree προσφέρει επίσης ένα "ημερολόγιο", οπου παρατίθενται οι δωρεάν εκδηλώσεις μέρα προς μέρα. Θα θέλαμε όμως πολύ να δούμε και μερικά RSS feeds, που προς το παρόν λείπουν από το portal.

 


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails