JumpingFish.gr: Φρέσκια μουσική και ευκαιρίες ανάδειξης νέων καλλιτεχνών

7 Οκτ 2009

Τι είναι το www.jumpingfish.gr; Πάντως, δεν είναι απλά άλλο ένα ειδησεογραφικό μουσικό site. Τέτοια υπάρχουν πολλά, άλλα καλά, άλλα καλύτερα. Αυτό που προσπαθεί να πετύχει το Jumping Fish είναι, εκτός από το να μας ενημερώσει για τα μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο, να βοηθήσει στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων μουσικών και σχημάτων.

 

Jumping Fish

Πώς το κάνει αυτό; Λίγο πιό δομημένα από ο,τι το κάνει σε παγκόσμιο επίπεδο το (χαοτικό) myspace. Κάθε μουσικός μπορεί να γραφτεί, να φτιάξει την προσωπική του σελίδα, να ανεβάσει τις φωτογραφίες, τα τραγούδια του ή και τα videos του, αν έχει, να κάνει “φίλους”, να ενημερώνει τον κόσμο για τις εμφανίσεις του και να δέχεται σχόλια. Η προσωπική σελίδα του κάθε χρήστη είναι της μορφής www.jumpingfish.gr/username, ενώ ο καθένας μπορεί να την “στυλιζάρει” μέσω επιλογών, όπως επιθυμεί.

Επιπρόσθετα, κάθε καλλιτέχνης που θέλει να ακουστεί, μπορεί να στείλει τα demos του μέσω της αντίστοιχης ενότητας (send your demo) στο Jumping Fish και, που ξέρεις, μπορεί κάποιο τραγούδι του να επιλεχθεί ως “τραγούδι του μήνα” από την επιτροπή που αξιολογεί όλες τις υποβολές. Το Jumping Fish επιλέγει και παρουσιάζει κάθε μήνα, εκτος από το “τραγούδι του μήνα”, και μια σειρά άλλων ενδιαφέροντων τραγουδιών που υποβλήθηκαν.

 

Jumping Fish

Τι άλλο προσφέρει; Μα φυσικά ειδήσεις, καθώς και ένα forum στο οποίο ακομα δεν έχει σημειωθεί αρκετή κίνηση (το site είναι αρκετά καινούριο – μερικών ημερών), αλλά αναμένεται να υπάρξει αρκετή δραστηριότητα αργότερα μια και ήδη μετράει μερικές εκατοντάδες μέλη.

Να σας πούμε ακόμα οτι “τρέχει” ήδη και ο πρώτος διαγωνισμός, με δώρο ένα Sony Ericsson W995. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να εγγραφείτε στο Jumping Fish και να φτιάξετε την προσωπικη σας σελίδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρειτε εδώ: http://www.jumpingfish.gr/fishnwin

Οπως και σε όλες τις άλλες νέες προσπάθειες, να ευχηθούμε στο Jumping Fish καλή επιτυχία!


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails