SemiFind.gr: Βρείτε εύκολα και γρήγορα το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει

5 Νοε 2009

Από τη Θεσσαλονίκη μας έρχεται η επόμενη υπηρεσία – μιλάμε για τους ανθρώπους που την εμπνεύστηκαν και την κατασκεύασαν βέβαια, μια και ως υπηρεσία απευθύνεται σε ολη την Ελλάδα. Ο Άγγελος και ο Λάμπρος λοιπόν είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν το semifind.gr, ένα portal μέσω του οποίου μπορείτε να εντοπίσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια που διεξάγονται στην Ελλάδα, και να λάβετε πληροφορίες για το αντικείμενο, την τοποθεσία και την τιμή τους καθώς και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την παρακολούθησή τους.

semifind

Φυσικά, ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να είναι one-way. Ετσι, οι εταιρίες / φορείς εκπαίδευσης θα βρουν στο semifind έναν πρακτικό τρόπο να κάνουν γνωστά τα σεμινάρια που πρόκειται να ξεκινήσουν. Το όφελος είναι διπλό: Ο χρήστης έχει στα χέρια του έναν πρακτικό οδηγό – “ημερολόγιο” για τα σεμινάρια που τον ενδιαφέρουν, χωρισμένο μάλιστα σε κατηγορίες γνωστικών αντικειμένων, ενώ οι φορείς εκπαίδευσης έχουν ένα εργαλείο μέσω του οποίου μπορούν να προβληθούν αποτελεσματικά (και δωρεάν, τουλάχιστον μέχρι τις 31/12/2009, από ό,τι διαβάσαμε στο FAQ).

Εκτός από τα σεμινάρια που απαιτούν φυσική παρουσία, στο semifind ενημερώνεστε και για διαθέσιμες συνεδρίες e-learning (είτε αυτές ειναι προγραμματισμένες, είτε διαρκείς).

Στην πρώτη σελίδα του semifind.gr βλέπετε πάντοτε τα σεμινάρια που πλησιάζουν ημερολογιακά προς την έναρξή τους, ωστε να είστε πάντα ενήμεροι για το τι “τρέχει” άμεσα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η γκάμα των κατηγοριών εκπαίδευσης που καλύπτεται είναι ήδη αρκετά μεγάλη (από τέχνη και ψυχολογία ως πληροφορική και χρηματοοικονομικά) και κάτι μας κάνει να υποψιαζόμαστε οτι θα μεγαλώσει κι άλλο στο μέλλον.

Το portal έχει ήδη αρχίσει να γίνεται δημοφιλές (και δικαιολογημενα), και υπόσχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα στο μέλλον με συνεχείς προσθήκες και βελτιώσεις. Καλή δύναμη λοιπόν, και καλές νέες γνώσεις σε όλους μας!


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails