Protagon.gr: Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

8 Νοε 2009

Το protagon.gr δεν είναι ένα από τα portals που χρειάζεται διαφήμιση για να γίνει γνωστό. Θα μου πείτε, τότε γιατί το παρουσιάζουμε εδώ; Γιατί είναι μια προσπάθεια άξια αναφοράς, μια και δεν αποτελεί άλλο ένα ειδησεογραφικό, αλλά ένα σχολιογραφικό portal. Ποιά η διαφορά; Το protagon.gr δεν ασχολείται με αυτή καθαυτή την επικαιροτητα, αλλά τη σχολιάζει, και ενίοτε τη σατιρίζει, με ενδιαφέροντες και ενίοτε ανατρεπτικούς τρόπους.

protagon

Το protagon.gr ήταν μια ιδέα του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία σχεδιάστηκε ως site αναφοράς για τη δημοφιλή σειρά εκπομπών “Πρωταγωνιστές” του ιδίου, αλλά δεν έμεινε εκεί: Στο δυναμικό του εντάχθηκαν καμμιά 30αριά δημοφιλείς και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου των ΜΜΕ, οι οποίοι συμμετέχουν στο σχολιασμό της επικαιρότητας με πλούσια αρθρογραφία, αλλά και με videos και φωτογραφικό υλικό που δημιουργούνται αποκλειστικά για το portal.

Θέλετε ονόματα; Βαγιάννη, Γιαννακίδης, Κουτσογιαννόπουλος, Θεοδωράκης (φυσικα), Μαμαλάκης, Πανούτσος, Τέλλογλου, Φερεντίνος, Χούκλη ειναι μόνο μερικοί από τους συντελεστές του protagon.gr. (Εδώ μπορείτε να δείτε όλη την ομάδα). Το οτι το portal δεν χρειάστηκε διαφήμιση είναι προφανές από το γεγονός ότι εκατοντάδες blogs ήδη μιλάνε για αυτο, καθώς και από την πληθώρα των σχολίων που υποβάλλουν οι χρήστες στα άρθρα του.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν κάθε άρθρο που δημοσιεύεται στο protagon.gr, ακόμα και ανώνυμα. Εκτός από τον πλούσιο σχολιασμό της επικαιροτητας, στο protagon.gr λειτουργεί ενότητα με φωτογραφικές γκαλερί, γωνία βιβλιοκριτικής και  forum.

Η συνέχεια επί της οθόνης σας!


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails