Είσαι στη Λάρισα; Τώρα ξέρεις τα πάντα για τη Λάρισα.

24 Οκτ 2010

Η γκρίνια είναι μόνιμη: Τα περισσότερα portals, ειδικά αυτά που ασχολούνται με lifestyle και διασκέδαση / ψυχαγωγία, έχουν ως επίκεντρό τους την Αθήνα. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως το ότι η Αθήνα, λόγω μεγαλύτερου πληθυσμού, αποτελεί πιό καλό "στόχο" για τέτοιου είδους portals. Ομως, μια παρέα από τη Λάρισα έβαλε στόχο να ανατρέψει το σκηνικό και, από ό,τι βλέπουμε, τα καταφέρνει ήδη πολύ καλά.

larisaout

Το larisaout.gr είναι ένα portal που ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει ένα νέο (στην ψυχή!) άνθρωπο στη Λάρισα. Νυχτερινή ζωή, σινεμά, πολιτιστικά και ένα σωρό άλλα θέματα συνθέτουν έναν πλήρη οδηγό της πόλης. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η ειδησεογραφία με γεγονότα σχετικά με την πόλη της Λάρισας, καθώς και η εκτεταμένη αρθρογραφία των συντακτών του larisaout.gr για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του portal είναι επίσης και η φωτογραφική του ενότητα, στην οποία αποθανατίζονται στιγμές από διάφορα clubs και bars της Λάρισας, ενίοτε και με γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της showbiz και των media.

Πολλά υποσχόμενοι είναι και οι κατάλογοι με κέντρα διασκέδασης, delivery, εστιατόρια και καταστήματα στη Λάρισα, οι οποίοι όταν γραφόταν το άρθρο δεν περιείχαν ιδιαίτερα πολλές καταχωρήσεις, εκτιμούμε όμως ότι στο μέλλον θα αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους.

Αν μένετε ή σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Λάρισα, το larisaout.gr είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε υπόψη σας!


Related Posts with Thumbnails