Πρόσεξε τι γράφεις στο Facebook, μπορεί να γίνεις "διάσημος".

27 Οκτ 2010

Το Facebook είναι δημοφιλές. Πολύ δημοφιλές. Και, όπως γίνεται με κάθε δημοφιλή υπηρεσία στο Internet, μπορείς να βρεις σε αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι. Και, όταν έχεις να κάνεις με κάθε καρυδιάς καρύδι, συναντάς και ποικίλα "ευτράπελα". Χαζούλικες ερωτήσεις, άστοχα σχόλια, ακραίες απόψεις (ε, ναι, το site είναι σίγουρα προτεινόμενο για 18+ σε ορισμένες περιπτώσεις!) Ορισμένα από αυτά μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου, τα περισσότερα όμως σίγουρα θα σε κάνουν να γελάσεις. Πολύ.

fbfails

Το facebookfails.gr μαζεύει όλα αυτά τα αστεία και παράλογα που κατά καιρούς συμβαίνουν στο facebook και μας τα δίνει "πακέτο" σε μια όμορφη συσκευασία. Μπορεί να κρύβει βέβαια ονόματα και φωτογραφίες, όμως αν γράψετε κάτι κουτό, χαζό, περίεργο ή απλά αστείο, μπορεί εσείς να είστε υποψήφιοι για την επόμενη δημοσίευσή του. Και, πιστέψτε μας, οι πηγές του υλικού του είναι αστείρευτες, μια και οι πηγές του είμαστε...όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο Facebook! Τα περισσότερα "fails" δημοσιεύονται από τους ίδιους τους χρήστες.

Εκτός από τα facebook-ικά του περιεχόμενα, το site προσφέρει και πρόσθετες ενότητες χιουμοριστικού χαρακτήρα οι οποίες περιέχουν από ανέκδοτα ως αστείες φωτογραφίες. Ομως, η βασική του ατραξιόν παραμένει όλα αυτά που συμβαίνουν μεταξύ των Ελλήνων χρηστών του Facebook. Γι'αυτό προσέξτε τι γράφετε!


Ετικέτες: ,
Related Posts with Thumbnails