Ευεξία χωρίς να πληρώνεις μασέρ και διατροφολόγους γίνεται;

17 Δεκ 2010

Αμέ.Είτε έχεις στην τσέπη σου ένα ευρώ, είτε ένα εκατομμύριο ευρώ, μια ορθολογική διαχείριση των χρημάτων σου μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία από ό,τι 30 συνεδρίες γιόγκα και άλλες τόσες αγιουρβεδικού μασάζ. (Άσε που κοστίζουν και πολλά). Κάποιοι συμπολίτες μας, λοιπόν, σκέφτηκαν να συγκεντρώσουν όλες αυτές τις χρήσιμες συμβουλές σε ένα σημείο (και να κάνουν τους γιόγκι φτωχότερους)...

moneytips_screen

...και εγένετο moneytips.gr. Εδώ θα βρείς αναδημοσιεύσεις σχετικών άρθρων από άλλα sites αλλά και μια μεγάλη γκάμα άρθρων που γράφονται από την ίδια τη συντακτική ομαδα του moneytips: Πώς να κάνεις ορθολογικότερες αγορές, να διαχειριστείς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, να μάθεις τι είναι το Ευρωομόλογο και το FOREX, να επιλέξεις το κατάλληλο δάνειο, να κάνεις οικονομία στις οικιακές σου δαπάνες και γενικότερα να ανακαλύψεις τρόπους για να... σου μένουν χρήματα στην τσέπη.

Προσοχή: Δεν θα σε προστατεύσει από τυχόν υπερκαταναλωτικές συνήθειες στις οποίες μπορεί να επιδίδεται ο/η σύντροφός σου! ("Αγάπη μου, αγόρασα αυτό το συνολάκι / κοσμημα / άρωμα / φορητό / παιχνιδομηχανή / κινητό, τρελλή ευκαιρία, μόνο 2500 ευρώ"). Εκεί, σταμάτα να διαβάζεις το moneytips και... τρέξε να σωθείς :)


Ετικέτες:
Related Posts with Thumbnails